Höstkampanj
Höstkampanj

Är det dags att uppdatera ditt kök?

Bland det värsta som kan hända är att något i ditt storkök går sönder och verksamheten blir stillastående! En timme, en dag, en vecka. Vad är priset för att inte kunna serva sina gäster?

Se över din maskinpark och gör ett klipp!

Om du vet med dig att det är dags att se över din maskinpark är det nu som du kan göra ett riktigt klipp!

Vi erbjuder 30% rabatt på ett samlat inköp mot att du tecknar ett service-avtal med oss. Det ger en trygg och långsiktig investering, samtidigt som du kan spara en rejäl slant.

Om du är osäker på skicket av din maskinpark eller vill ha hjälp så kommer vi gärna till dig och gör en grundlig inventering helt utan kostnad*

Ta del av vår höstkampanj på storköksutrustning

Under oktober och november erbjuder vi 30% rabatt på all storköksutrustning från Electrolux Professional. Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle och vid tecknande av ett serviceavtal med oss.

Lägg din order idag till vår kundtjänst och uppge kampanjkod ”Höst-kampanj”.

RING 020-51 52 00

eller maila oss på kampanj@3s.nu

*Erbjudandet gäller t.om. 30 november 2021 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Villkoret för kostnadsfri inventering gäller i samband med tecknandet av ett serviceavtal med oss.


En heltäckande leverantör

Svensk Storköksservice är en rikstäckande sälj- och servicepartner med fokus på storkök, och vi brinner för relationer och god service! Med vårt serviceavtal erbjuder vi de vanligaste förebyggande åtgärderna som funktion- och säkerhetsprovning, statusbedömning och offert av rekommenderade åtgärder – till ett fast pris.

Vi är med dig hela vägen!

Vi finns över hela Sverige och vi sätter stort värde på kunnande och lokal service. Vi är störst i Sverige på förebyggande underhåll och felavhjälpande service.

Läs mer om fördelarna med förebyggande underhåll här.

Med vår breda kompetens och mångsidighet kan vi vara med dig hela vägen från planering och projektering, till införsäljning och montering.

Kan vi hjälpa dig med ditt nya storkök? –> Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!