Vi lyfter Sveriges storkök
Vi lyfter Sveriges storkök

Service är en viktig del av helheten i en bra affärsrelation.

OBS! Vår kampanj har fått otroligt positiv respons och är därför förlängd till sista juni 2020. Passa på att teckna ett riktigt förmånligt serviceavtal med Sverige största servicebolag för restaurang och storkök!

Svensk Storköksservice är en rikstäckande sälj- och servicepartner med fokus på storkök och vi brinner för relationer och god service! Vi finns över hela Sverige och vi sätter stort värde på kunnande och lokal service.

Vi jobbar med felavhjälpande service och förebyggande underhåll, i tillägg till installation, montage och nyförsäljning av storköksprodukter och tillbehör. Med vårt serviceavtal erbjuder vi de vanligaste förebyggande åtgärderna till ett fast pris, t.ex. funktion- och säkerhetsprovning, statusbedömning och offert av rekommenderade åtgärder.

Spara pengar med oss!

Maskinhaveri med driftstopp som följd är kostsamt och tidskrävande. Förebyggande underhåll sparar tid, pengar och energi och ger bättre driftsekonomi över tid. Just nu får du som tecknar ett avtal för förebyggande underhåll, första genomgången helt utan kostnad (värde upp till 5000 kr ex moms).

KAMPANJEN HAR UTGÅTT. Ange kampanjkod: NORRSKEN