Oktoberfest
Oktoberfest

OKTOBERFEST-KAMPANJ

Maskinhaveri med drifstopp som följd är kostsamt och tidskrävande. Förebyggande underhåll sparar tid, pengar och energi och ger bättre driftsekonomi över tid.

Varför förebyggande underhåll?

Läs mer om fördelarna med förebyggande underhåll här.

Just nu får du som tecknar ett avtal för förebyggande underhåll den första genomgången till 20% rabatt*.
*Efter första genomgången erbjuds du åtgärder och avtalsförslag enligt ordinarie prislista.

Är du redan avtalskund?

Är du redan kund till oss på 3S så erbjuder vi såklart ett alternativ! Nyttja vårt förmånliga erbjudande om UV-sanering i ditt storkök och få 20% rabatt på första saneringen.

Det här är UV-sanering

Sanering med UV är både effektivt och miljövänligt då det täcker in stora ytor och reducerar behovet av farliga rengöringsmedel. UV-ljuset skapar en jonisering med hjälp av Ozon, som i sin tur effektivt eliminerar de flesta typer av sporer, mikroorganismer, bakterier och virus. Läs mer om UV-sanering här.

Ta del av vår höstkampanj!

Ange kampanjkod: OKTOBERFEST
Erbjudandet gäller t.o.m. sista november 2020

En heltäckande leverantör

Svensk Storköksservice är en rikstäckande sälj- och servicepartner med fokus på storkök, och vi brinner för relationer och god service! Med vårt serviceavtal erbjuder vi de vanligaste förebyggande åtgärderna som funktion- och säkerhetsprovning, statusbedömning och offert av rekommenderade åtgärder – till ett fast pris.

Vi är med dig hela vägen!

Vi finns över hela Sverige och vi sätter stort värde på kunnande och lokal service. Vi är störst i Sverige på förebyggande underhåll och felavhjälpande service och med vår breda kompetens och mångsidighet kan vi vara med dig hela vägen från planering och projektering, till införsäljning och montering.

Kan vi hjälpa dig med ditt nya storkök? –> Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!