Sommarkampanj Kem
Sommarkampanj Kem

Fyll upp era förråd inför sommaren

De flesta av oss har äntligen fått lite förkänning på sommaren och det är dags att börja fylla upp förråden inför den kommande säsongen. Läs mer nedan om hur du får 20% rabatt på flytande ugns- och disk-kem, originalprodukter från Electrolux Professional.

Ökat tryck på efterlängtade utevanor

I takt med att det görs välkomna framsteg med vaccinationen och att vädret tillåter kommer fler och fler att ta chansen att njuta av många av de efterlängtade utevanorna.

Med detta kommer också ett ökat tryck inom storkök, hotell- och restaurangnäringen. Många storkök tar också in sommarpersonal, varför vi vill tipsa er om att se över era lager av kem och förbrukningsvaror. Passa på att fylla upp era förråd inför sommaren, med 20% rabatt på originalprodukter från Electrolux Professional.

Kampanj på flytande kem

Vi erbjuder under maj och juni månad 20% rabatt på flytande ugns- och disk-kem, originalprodukter från Electrolux Professional.

Lägg din order hos vår kundtjänst och uppge kampanjkod ”SOMMAR-RENT” och få 20% rabatt på flytande ugns- och disk-kem från Electrolux Professional originalprodukter.

Erbjudandet gäller för orderläggning t.om. 30 juni 2021, för ett leveranstillfälle inom 3 månader från beställnings-datum. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

BESTÄLL NU: Ring oss på 020-51 52 00

Eller skriv in dina uppgifter i formuläret –>

En heltäckande leverantör

Svensk Storköksservice är en rikstäckande sälj- och servicepartner med fokus på storkök, och vi brinner för relationer och god service! Med vårt serviceavtal erbjuder vi de vanligaste förebyggande åtgärderna som funktion- och säkerhetsprovning, statusbedömning och offert av rekommenderade åtgärder – till ett fast pris.

Vi är med dig hela vägen!

Vi finns över hela Sverige och vi sätter stort värde på kunnande och lokal service. Vi är störst i Sverige på förebyggande underhåll och felavhjälpande service och med vår breda kompetens och mångsidighet kan vi vara med dig hela vägen från planering och projektering, till införsäljning och montering.

Kan vi hjälpa dig med ditt nya storkök? –> Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!