Nyhetsbrev
Vecka 5

Senaste nyhetsbrevet

Expansiv fas i Linköping
Det snurrar på fort så här innan semestertider för oss på Svensk Storköksservice. Med glädje kan vi nu berätta mer om vår nya filial i Linköping. Efter flera år av arbete inom Motala och Norrköping kommun, ligger vi nu i expansionsfas och kommer att satsa ännu mer i området genom att rekrytera två nya tekniker.

På gång i Norrköping
Vi kan stolt berätta att vi även har förhandlat till oss ett nytt avtal med Norrköping kommun. Vi ser fram emot arbete med att leverera reparationer och förebyggande underhåll av storköksutrustning inom hela kommunen. Detta inkluderar ett stort område med storkök inom allt från omsorg till skolor. Roligt tycker vi!

Nytt manér, samma kärna
En spännande nyhet är att vi nu byter profil. Inför lanseringen av vår nya hemsida har vi även tagit fram en logotyp och grafiskt uttryck som vi känner ger en modernare känsla med enklare navigering. En uppdatering av bolaget som fortfarande erbjuder samma tjänster och höga service som vanligt.

Vi hoppas att du kommer att gilla den lika mycket som oss.

Huvudkontoret har fått nya lokaler
Invigningen av vårt nya huvudkontor har precis ägt rum och vi kan inte vara mer nöjda. Flytten gick till fina lokaler i Segeltorp strax söder om Stockholm, beläget i ett lugnt och grönt område. Välkommen på husesyn, här finns alltid nybryggt kaffe och tid för fika med trevliga gäster!

Sökes! Två nya storkökstekniker till vår filial i Linköping.
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt ute på fältet. Du är en duktig tekniker och problemlösare med erfarenhet av liknande arbeten. Eftersom du blir vårt ansikte utåt har du ett trevligt sätt och är kundorienterad.

Dina arbetsuppgifter: Som tekniker skall du utföra installationer, reparationer och förebyggande underhåll av storköksutrustningar. Du ska ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Din bakgrund: Styr och regler- eller elutbildning. B-körkort. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, gaskunskap eller kylerfarenhet är meriterande.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Andreas Larsson, Servicechef Linköping

andreas.larsson@3s.nu