Svensk Storköksservice i Falun

Svensk Storköksservice i Falun

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Falun med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Service på Electrolux Professional i Falun

Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Extra vassa är vi på service på Electrolux Professional. Att teckna ett serviceavtal med oss är en långsiktig och ekonomiskt lönsam investering. Vi ser till att alltid hålla ditt storkök i bra skick. Med ett regelbundet underhåll av utrustningen går det att förebygga att problem uppstår med onödiga kostnader. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera gästerna i restaurangen medan vi bistår med teknisk service.

Reparation av diskmaskin och köksutrustning

Behöver du reparation av diskmaskin eller annan storköksutrustning så finns vi alltid i närheten. Vi är dessutom lokalt anpassade efter Faluns kunder, med just de reservdelar du kan behöva. Det enda du behöver göra är att ringa vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer vanligtvis redan följande dag. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare som nya.

Vi erbjuder även installation och montering av storköksutrustning och försäljning av reservdelar. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi bistå dig med vår expertis. Vi kan allt inom storkök och erbjuder både rådgivning och praktisk hjälp.

Besök oss i Falun på Verkstadsvägen 19a eller ring oss på: 020-51 52 00
Du når oss även på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!