Svensk Storköksservice i Gävle

Svensk Storköksservice i Gävle

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Gävle med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. Vare sig du behöver reaktiv åtgärd eller vill ge ditt kök regelbunden service kan vi på Svensk Storköksservice i Gävle hjälpa dig. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert.

Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa service. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Gävle och du får en passande tid för reparation. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare igen. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på att servera dina gäster medan vi bistår med den tekniska service och support du behöver.

Service på Electrolux Professional i Gävle

Genom våra förmånliga serviceavtal går det att förebygga att problem uppstår. Tecknar du ett sådant avtal undviker du reparationskostnader och får en heltäckande service. Vi ser till att ditt storkök alltid är i bra skick och att verksamheten alltid kan hålla öppet. Vi kan allt inom storkök. Extra vassa är vi på service på Electrolux Professional.

Vi utför även monteringsjobb och installationer och erbjuder försäljning av reservdelar. Vi är experter på storkök med 30 års erfarenhet av branschen. Vill du få rådgivning eller hjälp med någon fråga kring ditt storkök är du alltid välkommen att kontakta oss.

Besök oss på Kryddstigen 13 eller ring oss på 020-515200
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!