Svensk Storköksservice i Härnösand

Svensk Storköksservice i Härnösand

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Härnösand med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

På jakt efter service för Elextrolux Professional i Härnösand?

Vi samarbetar med de ledande märkena och är en auktoriserad servicepartner specialiserade på Electrolux Professional. Med en regelbunden service håller du alltid ditt storkök i bästa skick. Genom att byta ut förbrukningsmaterial och underhålla maskinerna förebygger du att problem uppstår. Du undviker på så vis dyra reparationskostnader och driftstopp. Teckna ett förmånligt serviceavtal så får du en ekonomiskt lönsam och heltäckande service.

Reparation av diskmaskin

Har diskmaskinen, ugnen eller någon annan köksutrustning gått sönder? Eller krånglar någon maskin? Vi utför snabba reparationer av diskmaskin, vitvaror och alla slags köksmaskiner. Vi garanterar hjälp inom 24 timmar och vår målsättning är att lösa problemet vid ett första besök. Våra moderna servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna och verktyg så att vi snabbt kan hjälpa dig. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen och kunniga tekniker.

Reservdelar och montering av storkök i Härnösand

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din nya utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Du kan beställa reservdelar via oss och få råd och praktisk hjälp. Vi ställer vår kunskap till ditt förfogande. Vi har exempelvis möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning.

Ring oss gärna på 020-51 52 00
Du når oss även på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!