Svensk Storköksservice i Helsingborg

Svensk Storköksservice i Helsingborg

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Helsingborg med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Behöver du service på Electrolux Professional i Helsingborg?

Vi kan erbjuda dig förmånliga serviceavtal av hela din maskinpark. Vi är auktoriserad servicepartner och är extra skarpa på service för Electrolux Professional. En regelbunden service av utrustningen ger en säkrare arbetsmiljö. Det är dessutom lönsamt eftersom underhåll och byte av förbrukningsmaterial minskar risken för jobbiga stopp och dyrbara störningar. Vi servar maskiner och utrustning till ett fast pris efter dina behov. Som kund hos oss kan du fokusera på dina gäster medan vi ger all teknisk service du behöver.

Reparation av diskmaskin och storköksutrustning

Har diskmaskinen gått sönder? Behöver du reparation av maskiner och utrustning som krånglar eller stannat? Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert. Vi är dessutom lokalt anpassade efter Helsingborgs kunder. I våra moderna servicebilar finns alltid de vanligaste reservdelarna som du kan behöva. Hör av dig till vår kundsupport så gör vi en bedömning av problemet. Allt för att ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter direkt till en tekniker som befinner sig i området och du får en passande tid för reparation. Hjälpen anländer inom 24 timmar.

Har du storköksutrustning som behöver monteras och installeras? Söker du reservdelar? Eller har du andra frågor och funderingar kring storkök? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi ger dig gärna rådgivning och hjälper dig praktiskt. Svensk Storköksservice i Helsingborg kan allt inom storkök. Vi har 30 års erfarenhet av branschen och bistår dig gärna.

Besök oss på Karbingatan 10 eller ring oss på 020-515200
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!