Svensk Storköksservice i Hudiksvall

Svensk Storköksservice i Hudiksvall

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Hudiksvall med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Snabb reparation av diskmaskin och köksutrustning

Krånglar någon av din storköksutrustning? Har diskmaskinen gått sönder? Vi utför snabba reparationer och försöker lösa problemet redan vid första besöket. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Vi har reservdelar och verktyg tillgängliga och stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert.

Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som ställer vår kunnighet till ditt förfogande. Vi har möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning. Du kan både göra beställningar av reservdelar via oss och få praktisk hjälp med att få dem på plats.

Service på Electrolux Professional i Hudiksvall

Behöver du hjälp med service för Electrolux Professional? Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Vi kan ta hand om hela din maskinpark och erbjuder behovsanpassade program. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så får du kontinuerlig tillsyn och rådgivning. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid är i bästa skick.

Välkommen att kontakta oss på 020-515200 eller felanmalan@3s.nu