Svensk Storköksservice i Kristianstad

Svensk Storköksservice i Kristianstad

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Kristianstad med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Snabb reparation av köksmaskin

Har diskmaskinen, ugnen eller någon köksutrustning gått sönder? Krånglar någon av dina maskiner? Vi utför snabba reparationer av köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna och olika verktyg på lager. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har lång erfarenhet av branschen och skickliga tekniker.

Hitta service för Electrolux Professional i Kristianstad?

Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Genom att regelbundet serva din utrustning besparas verksamheten från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så ser vi till att ditt storkök alltid är i toppskick. Vi ger dig en heltäckande och ekonomiskt lönsam service. Genom en kontinuerlig service skapas också en säkrare arbetsmiljö för kockar och kallskänkor.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som kan det mesta inom storkök. Vi har möjlighet att bistå dig med både rådgivning och ett praktiskt handtag.

Besök oss på Helgegatan 20 eller ring oss på 020-515200

Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!