Svensk Storköksservice i Luleå

Svensk Storköksservice i Luleå

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Luleå med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Experter på storkök och service för Electrolux Professional i Luleå

Vare sig du behöver akut jourhjälp eller vill ta hand om ditt kök med regelbunden service kan vi på Svensk Storköksservice i Luleå hjälpa dig. Vi är experter på storkök med 30 års erfarenhet av branschen. Våra fördelaktiga serviceavtal inom ledande märken som Electrolux Professional erbjuder dig en heltäckande service. Tecknar du ett sådant avtal förebygger du strul och undviker onödiga reparationskostnader. Vi ser till att ditt storkök är i bästa skick och att verksamheten alltid kan hålla öppet.

Reparation av diskmaskin i Luleå-trakten

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. I våra moderna servicebilar finns de reservdelar du kan behöva. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert. Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa service. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Luleå-området och du får en passande tid för reparation. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare igen. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på att servera dina gäster medan vi bistår med den teknisk support du behöver.

Reservdelar till storkök och monteringsjobb

Vi utför även monteringsjobb och installationer och tillhandahåller reservdelar på marknaden. Som rikstäckande företag med lång erfarenhet av branschen kan vi ge dig både rådgivning och praktisk hjälp anpassat efter just ditt storkök.

Besök oss på Banvägen 9 eller ring oss på: 020-51 52 00
Du kan också maila till: felanmalan@3s.nu