Svensk storköksservice i Malmö

Svensk storköksservice i Malmö

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av vitvaror i Malmö med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på Electrolux-service.

Reparation av diskmaskin och storköksutrustning

Krånglar någon maskin i köket? Har diskmaskinen gått sönder? Eller har du storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk storköksservice i Malmö är er lokalt anpassade storköksexpert. Vi lagar köksmaskiner, utför diskmaskinsreparationer och erbjuder service och hjälp. Vi är pålitliga och snabba. Vår 30-åriga erfarenhet av branschen innebär att du lugnt kan fokusera på din verksamhet medan vi åtgärdar felen.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Malmös kunder, med just de reservdelar du kan behöva. Det enda du behöver göra är att slå en pling till vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge er bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer inom 24 timmar. Vid kris garanterar vi hjälp inom 2 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna smidigt rulla vidare.

På jakt efter Electrolux-service i Malmö?

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla din utrustning för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera dina gäster i restaurangen medan vi bistår med teknisk service. Vi samarbetar med ledande märken och är extra vassa på Electrolux-service.

Besök oss på adressen till höger eller ring oss på: 020-51 52 00
Du når oss även på e-post: felanmalan@3s.nu

Välkommen!