Svensk Storköksservice i Norrköping

Svensk Storköksservice i Norrköping

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Norrköping och Östergötland med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Snabba reparationer av diskmaskiner

Har diskmaskinen gått sönder? Krånglar någon maskin i köket? Eller har ni storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk Storköksservice i Norrköping hjälper gärna dig. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför reparationer av både diskmaskiner och annan köksutrustning. Vi installerar och monterar storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Norrköpings kunder, med just de reservdelar ni kan behöva. Det enda ni behöver göra är att slå en pling till vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge er bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer vanligtvis redan inom 24 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare som nya.

Electrolux-service i Norrköping

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Vi är en auktoriserad servicepartner som storköksmärkena. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och servera gästerna i restaurangen medan vi ger dig all teknisk service.

Besök oss på Moa Martinsons gata 30 eller ring oss på 020-515200
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!