Svensk Storköksservice i Norrköping

Svensk Storköksservice i Norrköping

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Norrköping med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation och service av storköksutrustning i Norrköping

Har diskmaskinen gått sönder? Behöver du reparation av kylskåp och vitvaror? Eller har du storköksutrustning som behöver komma på plats? Svensk Storköksservice i Norrköping finns i närheten för att lösa problemet. Vi utför reparationer av all slags köksutrustning. Vi är kunniga inom storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi installerar och monterar även storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Norrköpings många kunder, med just de reservdelar ni kan behöva. Vår målsättning är att kunna ge dig hjälp redan inom 24 timmar efter felanmälan. Vi har tekniker i området som är redo att hjälpa dig för att du ska kunna hålla igång ditt storkök.

Specialiserade på service för Electrolux Professional i Norrköping

Genom våra förmånliga serviceavtal finns möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Vi kan erbjuda dig en heltäckande service. Extra vassa är vi på produkter från Electrolux Professional. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något. Du kan fokusera på att utveckla verksamheten och att servera gästerna i restaurangen medan vi bistår med teknisk service. Vi är måna om att din utrustning alltid hålls fräsch och i toppskick. Det är viktigt både för en säker arbetsmiljö och för att din verksamhet ska bli lönsam. Vill du ha rådgivning och rekommendationer är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ställer vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Moa Martinsons Gata 30 eller ring oss på 020-515200
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!