Svensk Storköksservice i Örebro

Svensk Storköksservice i Örebro

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Örebro med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Letar du efter servicegivare för Electrolux Professional i Örebo?

Vare sig du behöver reaktiv service eller vill ge ditt kök förebyggande underhåll kan vi på Svensk Storköksservice i Örebro hjälpa dig. Vi erbjuder service av flera olika märken. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi erbjuda dig en heltäckande service. Ett behovsanpassat program till fast pris kan förebygga att problem och fel uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på att servera dina gäster medan vi bistår med den tekniska service och support du behöver. Vi ser till att ditt storkök är i bästa skick.

Reparation av diskmaskin

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa service. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Örebro-området och du får en passande tid för reparation. Vi är snabbt på plats så att din verksamhet inte behöver stanna upp. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare igen.

Reservdelar till storkök och montering av utrustning

Vi utför även monteringsjobb och installationer. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av olika märken och maskiner. Kontakta oss gärna om du behöver reservdelar eller teknisk hjälp med storköksutrustningen. Vi är erbjuder professionell rådgivning och ett praktiskt handtag. Vi ser till att ditt kök blir ergonomiskt och ekonomiskt lönsamt.

Besök oss på Berglundavägen 12c eller ring oss på: 020-51 52 00
Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!