Svensk Storköksservice i Östersund

Svensk Storköksservice i Östersund

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Östersund med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Electrolux Professional service i Östersund

Svensk Storköksservice i Östersund erbjuder dig en heltäckande service. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional. Genom våra förmånliga avtal skapar du en säker arbetsmiljö i köket och förebygger att fel uppstår. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Det betyder att du kan lita på att vi underhåller ditt kök så att det alltid är i toppskick.

Reparation av diskmaskin och kylskåp

Vi bistår dig – Vare sig diskmaskinen gått sönder eller du behöver reparation av vitvaror, ugn eller annan storköksutrustning. Våra kunniga tekniker kan snabbt befinna sig på plats för att lösa problemet. Vi gör allt för att du ska slippa långa driftstopp. Vi erbjuder snabb hjälp, oftast redan inom ett dygn. På så vis kan du hålla restaurangen öppen medan vi ger dig teknisk service.

Reservdelar till storkök i Östersund

Vi hjälper gärna till med montering och installation av storköksmaskiner. Vi samverkar med de ledande tillverkarna och säljer de reservdelar du kan behöva. Vi har ett lokalt anpassat reservdelslager efter Östersunds kunder. I våra moderna servicebilar har vi alltså alltid de vanligaste delarna tillgängliga så att vi fort kan byta ut de du behöver. Behöver du rådgivning om en säker och hållbar utrustning står vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Kolarvägen 10C eller ring oss på: 020-51 52 00
Du når oss även på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!