Svensk Storköksservice i Skara

Svensk Storköksservice i Skara

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Skara med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin i Skara

Har diskmaskinen gått sönder? Krånglar någon maskin i köket? Eller har du storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk Storköksservice i Skara finns i närheten för att lösa problemet. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi installerar och monterar storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Skaras kunder, med just de reservdelar du kan behöva. Det enda du behöver göra är att ringa vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer vanligtvis inom 24 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare som nya.

Vi erbjuder service för Electrolux Professional i Skara

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera era gäster i restaurangen medan vi bistår er med teknisk service. Vi kan alla slags storköksmaskiner och är extra vassa på service för Electrolux Professional.

Du kan besöka oss på Vallgatan 52 eller ringa oss på: 020-51 52 00
E-post: felanmalan@3s.nu

Välkommen!