Svensk Storköksservice i Skellefteå

Svensk Storköksservice i Skellefteå

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Skellefteå med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin och storköksmaskiner

Vi på Svensk Storköksservice i Skellefteå finns i närheten vare sig du behöver hjälp med reparation, installation eller service. Du kan även köpa reservdelar till dina köksmaskiner hos oss. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför snabba och säkra reparationer av både diskmaskiner och annan köksutrustning. I våra moderna servicebilar har vi ett reservdelslager anpassat efter Östersunds kunder. Det enda du behöver göra är att slå en pling till vår rikstäckande kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer oftast redan inom 24 timmar.

Letar du service på Electrolux Professional i Skellefteå?

Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och märkena för att erbjuda dig en heltäckande trygg service. Vi är även specialiserade på service för Electrolux Professional. Att teckna ett serviceavtal är ett klokt sätt att förebygga onödiga kostnader. Genom att regelbundet underhålla maskinerna och utrustningen kan man undvika driftstopp. Som kund hos oss kan vi dessutom erbjuda rådgivning och hjälp. Vi kan rekommendera en säker, ekonomisk storköksutrustning som passar just ditt kök. Vårt mål är att din restaurang ska vara i full gång och toppskick året runt. En bra arbetsmiljö är viktigt för kockar och kallskänkor. Och vi bistår dig med teknisk expertis och service så att du lugnt kan fokusera på verksamheten.

Besök oss på Gruvgatan 12 eller ring oss på 020-515200
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!