Svensk storköksservice i Skövde

Svensk storköksservice i Skövde

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av vitvaror i Skövde med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på Electrolux-service.

Reparation av diskmaskin i Skövde

Har diskmaskinen gått sönder? Krånglar någon maskin i köket? Eller har du storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk storköksservice i Skövde finns i närheten för att lösa problemet. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi installerar och monterar storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Skövdes kunder, med just de reservdelar du kan behöva. Det enda du behöver göra är att ringa vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer inom 24 timmar. Vid kris garanterar vi hjälp inom 2 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare som nya.

Vi erbjuder electrolux-service i Skövde

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera era gäster i restaurangen medan vi bistår er med teknisk service. Vi kan alla slags storköksmaskiner och är extra vassa på Electrolux-service.

Du kan besöka oss på Varnhemsgatan 12 eller ringa oss på: 020-51 52 00
E-post: felanmalan@3s.nu

Välkommen!