Svensk Storköksservice i Sundsvall

Svensk Storköksservice i Sundsvall

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Sundsvall med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Behöver du service för Electrolux Professional i Sundsvall?

Vi är en auktoriserad servicepartner till Electrolux Professional och andra ledande märken. Vi ger dig rådgivning och servar din utrustning så att kockar och kallskänkor alltid har en säker arbetsmiljö. Genom att teckna ett serviceavtal får du en heltäckande service. Regelbundna underhåll förebygger fel och minskar onödiga reparationskostnader. Vi kan göra behovsanpassade bedömningar och rekommendera en ergonomisk och ekonomisk utrustning för just ditt kök. Vi erbjuder också installation och montering av storkök.

Snabba reparationer av diskmaskin och vitvaror

Skulle det uppstå problem så erbjuder vi akut jourservice. Vi finns nära till hands med tekniker i området. Våra servicebilar är utrustade med reservdelar och verktyg för att snabbt åtgärda fel. Du når oss på vår rikstäckande kundtjänst. Där kan du dels beställa reservdelar och teckna serviceavtal. Men också få en teknisk bedömning och tid för reparation om din utrustning stannat av eller krånglar. Vi strävar efter att åtgärda felet inom 24 timmar så att din verksamhet inte drabbas.

Med fokus på ditt storkök

Med 30 års erfarenhet av branschen och kunniga tekniker kan du som kund känna dig trygg i kontakten med oss. Vi har vana av alla slags fel som kan uppstå med storköksmaskiner. Hör gärna av dig till oss med frågor kring ditt kök och din utrustning så ser vi till att hjälpa dig.

Besök oss på Trafikgatan 11 eller ring oss på: 020-51 52 00
Du når oss även på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!