Svensk Storköksservice i Umeå

Svensk Storköksservice i Umeå

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Umeå med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi försöker alltid hjälpa inom 24 timmar. Målet är att lösa problemet vid ett första besök. Därför har vi moderna servicebilar och alltid de vanligaste reservdelarna tillgängliga. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Electrolux Professional service i Umeå

Behöver du servicehjälp med service för Electrolux Professional i Umeå? Vi är en auktoriserad servicepartner som samarbetar med flera märken. Vi bistår ditt storkök med allt underhåll du behöver. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så får du kontinuerlig tillsyn och rådgivning. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid är i bästa skick.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig gärna igång med din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som ställer vår kunnighet till ditt förfogande. Vi har möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning.

Besök oss på Formvägen 16 eller ring oss på: 020-51 52 00
Du kan också maila till felanmalan@3s.nu

Välkommen!