Svensk Storköksservice i Uppsala

Svensk Storköksservice i Uppsala

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Uppsala med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna tillgängliga. Vi arbetar utifrån att kunna hjälpa dig inom 24 timmar. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Electrolux service i Uppsala

Behöver du service för Electrolux Professional i Uppsala? Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Vi är en auktoriserad servicepartner och erbjuder service inom flera märken. Vi är extra vassa på Electrolux Professional. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så behöver du inte oroa dig för något annat än att utveckla din verksamhet. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid är i bästa skick.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag med teknisk kunnighet. Vi har möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning.

Besök oss på Fyrislundsgatan 68 eller ring oss på: 020-51 52 00
Du når oss även på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!