VÅRA TJÄNSTER

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning. Vi är med dig redan från starten med ditt projekt. Klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköks-projekt.

Planering & Projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt!

Leverans & Installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Reparation och felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.

LÄS MER OM OSS

Vi kan hjälpa till med mer än du kanske tror. Med ett serviceavtal kan du känna dig trygg med att din utrustning håller för det du lovar. Bra för dig, bra för dina kunder. Läs mer om vårt serviceavtal, kolla in vår video eller kontakta oss för mer information.

Trygga serviceavtal

Vi tar hand om service och underhåll. Du får mer tid över till din verksamhet. Serviceavtal ger trygghet i ditt kök. Läs mer om våra förmånliga serviceavtal här

Se filmen om oss

Störst i Sverige och med över 30 år i branschen kan vi hjälpa från ax till limpa. Se filmen om några av fördelarna med ett serviceavtal.

Chatta med oss

Vi är alltid tillgängliga via telefon. Här på online-chatten, som du hittar längst ner på sidan, svarar vi vardagar 8-16.

VÅRA KUNDER

Vi jobbar lika nära våra privata kunder som våra kunder inom kommun och landsting. Utmaningarna och lösningarna är ofta identiska men vårt mål är alltid att erbjuda den bästa tänkbara hjälpen. Nedan är några av våra nöjda kunder.

"Svensk Storköksservice har hjälpt oss när allt som inte fick gå fel ändå gjorde det. Snabba på plats, tydliga svar och alltid med ett leende har vi kunnat bygga vidare på vårt samarbete under många år"

KONTAKTA OSS

Vill du komma i kontakt med oss? Använd snabbformuläret här för att skriva till oss. Vi besvarar de flesta av våra mail redan samma dag. Vi kan hjälpa dig med allt från planering och projektering till leverans och installation. Till vår stora styrka hör också vårt fokus på underhåll, service och reparation. Vill du veta mer? Kontakta oss med formuläret nedan.

KONTAKTA OSS