Culligan Storkök
Vallgatan 52
532 37 Skara

Culligan Storkök i Skara – Din storkökspartner

Trassel med storköksutrustningen? Är din diskmaskin obrukbar? Vi på Culligan Storkök i Skara är professionella på service, upprustning och underhåll av storköksutrustning med över 30 års erfarenhet.

Reparation av storköksutrustning i Skara

Har diskmaskinen gått sönder? Strular någon maskin i köket? Eller har du storköksutrustning som behöver sättas ihop eller underhållas? Culligan Storkök i Skara finns i närheten för att lösa problemet. Vi är stjärnor på storkök med flera års erfarenhet av branschen. Vi installerar och monterar storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi har det ni behöver för all storköksutrustning med just de reservdelar du kan vara i behov av. Det enda du behöver göra är att ringa vår kundsupport. Där genomför vi en bedömning av din situation så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer i regel inom 24 timmar. När problemen är omhändertagna kan maskinerna fungera som nya igen.

Vi erbjuder service för storkök i Skara

Med våra gynnsamma serviceavtal kan vi regelbundet underhålla din utrustning för att förebygga att problem tar form. Som kund hos oss behöver du inte jaga upp dig över något, utan kan fokusera på verksamheten och att servera era gäster i restaurangen medan vi assisterar er med all teknisk service. Vi kan alla slags storköksmaskiner.