Frågor och svar

Vi jobbar i hela Sverige från Kiruna i norr till Ystad i söder och ser till att köket är igång, att restaurangen är öppen och att kockar och kallskänkor har fungerande och säker utrustning.

Snabb hjälp vid driftstopp

Vid driftstopp kan teknikern ofta åtgärda problem direkt, eftersom dom vanligaste reservdelarna finns i servicebilen. Svets och skruvstycke finns även det i bilen och reservdelslagret anpassar vi lokalt efter kundernas behov.

Original reservdelar

För reparation och service använder vi alltid original reservdelar och är auktoriserad servicepartner till Electrolux Professional, Zanussi Professional, DITO och Molteni.

El, hetta och kyla

Vi klarar allt inom el, heta arbeten och kyla. Så du kan vara lugn och känna dig trygg med att köket fungerar och restaurangen är öppen.

Ett telefon­nummer dygnet runt

Vanliga frågor

Hur fungerar tjänsten Förebyggande underhåll?

Regelbundet underhåll och byte av förbrukningsmaterial gör risken mindre för jobbiga stopp och dyrbara störningar. Maskiner som fungerar på rätt sätt är också en viktig arbetsmiljöfråga.

Till fast pris servar vi maskiner och utrustning efter dina behov. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om allt medan du fokuserar på att planera och utveckla verksamheten.