Från enstaka komponenter till komplett utrustning

Försäljning & reservdelar

Behöver du förbrukningsartiklar, reservdelar, eller kanske ett komplett kök? Vi är din marknadsledande försäljningspartner.

Beställ ny utrustning eller laga din gamla

Med lång erfarenhet och framförallt en mycket god insikt i hur ett kök används och slits, kan vi ge dig råden som få andra på marknaden kan ge. Med vår djuplodande kunskap är vi ditt tryggaste val av storköksleverantör.

Vi ger dig råd på vägen och kan också svara direkt på privata, statliga och kommunala upphandlingar.

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.