Förarbetet är halva jobbet

Planering & projektering

En av de viktigaste punkterna för ett lyckat projekt är god planering. Vår långa erfarenhet av att planera storkök kan rädda dig från många oönskade överraskningar – stora som små.

Kontakta oss tidigt i processen

Vi kan hjälpa dig med planering och projektering av ditt nya storkök, likväl som vi kan stå till tjänst och komma med goda råd och idéer när du behöver utöka din verksamhet, eller uppdatera en föråldrad maskinpark.

Dimensionering, ritningar, logistik, kapacitet, driftsekonomi och placering är några av de saker som ibland glöms bort i alla stora val inför en nyetablering.

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.