Här hittar du oss

Hitta närmaste Storköksservice – karta och telefon

Läs mer om respektive kontor genom att klicka på städerna i listan här intill. För att ge dig ännu bättre service har vi ett rikstäckande telefonnummer till kundtjänst. Ring så hjälper vi dig med service, rådgivning och beställning av reservdelar och tillbehör.

020-51 52 00

Sörmarksgatan 199
507 52 Borås

Svensk Storköksservice i Borås – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Borås med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av kyl och vitvaror i Borås

Behöver du reparation av kylskåp och vitvaror? Har diskmaskinen gått sönder? Eller har du storköksutrustning som behöver komma på plats? Svensk Storköksservice i Borås finns i närheten för att lösa problemet. Vi är kunniga inom storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför reparationer av all slags köksutrustning. Vi installerar och monterar även storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Borås kunder, med just de reservdelar ni kan behöva. Hör av dig till vår kundsupport så anländer hjälpen inom 24 timmar. Vid kris garanterar vi hjälp inom 2 timmar. Vi har tekniker i området som är redo att hjälpa dig för att du ska kunna hålla igång ditt storkök.

Specialiserade på service för Electrolux Professional i Borås

Vi kan erbjuda dig en heltäckande service. Extra vassa är vi på produkter från Electrolux Professional. Genom våra förmånliga serviceavtal finns möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något. Du kan fokusera på att utveckla verksamheten och att servera gästerna i restaurangen medan vi bistår med teknisk service. Vi är måna om att din utrustning alltid hålls fräsch och i toppskick. Det är viktigt både för en säker arbetsmiljö och för att din verksamhet ska bli lönsam. Vill du ha rådgivning och rekommendationer är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ställer vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Sörmarksgatan 199 eller ring oss på 020-51 52 00
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Garvaregatan 7A
791 70 Falun

Svensk Storköksservice i Falun – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Falun med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av kyl och vitvaror i Falun

Behöver du reparation av kylskåp och vitvaror? Har diskmaskinen gått sönder? Eller har du storköksutrustning som behöver komma på plats? Svensk Storköksservice i Falun finns i närheten för att lösa problemet. Vi är kunniga inom storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför reparationer av all slags köksutrustning. Vi installerar och monterar även storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Faluns kunder, med just de reservdelar ni kan behöva. Hör av dig till vår kundsupport så anländer hjälpen inom 24 timmar. Vid kris garanterar vi hjälp inom 2 timmar. Vi har tekniker i området som är redo att hjälpa dig för att du ska kunna hålla igång ditt storkök.

Specialiserade på service för Electrolux Professional i Falun

Vi kan erbjuda dig en heltäckande service. Extra vassa är vi på produkter från Electrolux Professional. Genom våra förmånliga serviceavtal finns möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något. Du kan fokusera på att utveckla verksamheten och att servera gästerna i restaurangen medan vi bistår med teknisk service. Vi är måna om att din utrustning alltid hålls fräsch och i toppskick. Det är viktigt både för en säker arbetsmiljö och för att din verksamhet ska bli lönsam. Vill du ha rådgivning och rekommendationer är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ställer vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Garvaregatan 7A eller ring oss på 020-51 52 00
Du kan också maila oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Von Utfallsgatan 16C
415 05 Göteborg

Svensk Storköksservice i Göteborg – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Göteborg med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Behöver du service på Electrolux Professional i Göteborg?

Vi erbjuder dig avtal där du tryggt kan förlita dig på vår regelbundna service. Att underhålla storköket genom byten av förbrukningsmaterial och service av maskinerna kan bespara verksamheten från utgifter. Vill du undvika jobbiga stopp och dyrbara störningar är alltså ett serviceavtal att rekommendera. Vi samarbetar med samtliga ledande varumärken och är specialiserade på service för Electrolux Professional.

Snabb reparation av diskmaskin och kyl

Om fel skulle uppstå med någon av din storköksutrustning kan vi snabbt vara på plats för att felsöka och åtgärda dem. Vi har lång erfarenhet av branschen och skickliga tekniker. När du ringer vår kundtjänst får du en tid för felsökning och reparation. Vi arbetar efter att alltid kunna ge hjälp inom 24 h. Vi ser till att hålla din restaurang öppen. Medan vi sköter maskinerna kan du fokusera på det du behöver.

Reservdelar till storkök och installation

Har du en ny maskin som ska på plats? Vi hjälper dig gärna igång då vi är kunniga inom montering och installation. Du kan också beställa reservdelar genom oss och få teknisk hjälp med din storköksutrustning. Vår expertis står till ditt förfogande. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi rekommendera storköksutrustning anpassat efter ditt kök. Vi ser till att kockar och kallskänkor får en säker arbetsmiljö och att din verksamhet blir lönsam.

Besök oss på Von Utfallsgatan eller ring oss på: 020-51 52 00
Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Bidevindsgatan 3
652 21 Karlstad

Svensk Storköksservice i Karlstad – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Karlstad med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Behöver du service för Electrolux Professional i Karlstad?

Vi kan erbjuda dig förmånliga serviceavtal inom flera märken och är specialiserade på service för Electrolux Professional. En regelbunden service av utrustningen ger en säkrare arbetsmiljö. Det är dessutom lönsamt eftersom underhåll och byte av förbrukningsmaterial minskar risken för jobbiga stopp och dyrbara störningar. Vi servar maskiner och utrustning till ett fast pris efter dina behov. Som kund hos oss kan du fokusera på dina gäster medan vi ger all teknisk service.

Reparation av diskmaskin och storköksutrustning

Har diskmaskinen gått sönder? Behöver du reparation av maskiner och utrustning som krånglar eller stannat av? Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert. Vi är dessutom lokalt anpassade efter Karlstads kunder. I våra moderna servicebilar finns alltid de vanligaste reservdelarna som du kan behöva. Hör av dig till vår kundsupport så gör vi en bedömning av problemet. Allt för att ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter direkt till en tekniker som befinner sig i området och du får en passande tid för reparation. Hjälpen anländer inom 24 timmar.

Har du storköksutrustning som behöver monteras och installeras? Söker du reservdelar? Eller har du andra frågor och funderingar kring storkök? Tveka inte att höra av dig till oss. Svensk Storköksservice i Karlstad kan allt inom storkök. Vi ger dig gärna rådgivning och hjälper dig praktiskt.

Besök oss på Bidevindsgatan 3 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Industrigatan 50
291 36 Kristianstad

Svensk Storköksservice i Kristianstad – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Kristianstad med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Snabb reparation av köksmaskin

Har diskmaskinen, ugnen eller någon köksutrustning gått sönder? Krånglar någon av dina maskiner? Vi utför snabba reparationer av köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna och olika verktyg på lager. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har lång erfarenhet av branschen och skickliga tekniker.

Hitta service för Electrolux Professional i Kristianstad?

Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Genom att regelbundet serva din utrustning besparas verksamheten från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så ser vi till att ditt storkök alltid är i toppskick. Vi ger dig en heltäckande och ekonomiskt lönsam service. Genom en kontinuerlig service skapas också en säkrare arbetsmiljö för kockar och kallskänkor.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som kan det mesta inom storkök. Vi har möjlighet att bistå dig med både rådgivning och ett praktiskt handtag.

Besök oss på Helgegatan 20 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Banvägen 9
973 46 Luleå

Svensk Storköksservice i Luleå – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Luleå med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Experter på storkök och service för Electrolux Professional i Luleå

Vare sig du behöver akut jourhjälp eller vill ta hand om ditt kök med regelbunden service kan vi på Svensk Storköksservice i Luleå hjälpa dig. Vi är experter på storkök med 30 års erfarenhet av branschen. Våra fördelaktiga serviceavtal inom ledande märken som Electrolux Professional erbjuder dig en heltäckande service. Tecknar du ett sådant avtal förebygger du strul och undviker onödiga reparationskostnader. Vi ser till att ditt storkök är i bästa skick och att verksamheten alltid kan hålla öppet.

Reparation av diskmaskin i Luleå-trakten

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. I våra moderna servicebilar finns de reservdelar du kan behöva. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert. Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa service. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Luleå-området och du får en passande tid för reparation. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare igen. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på att servera dina gäster medan vi bistår med den teknisk support du behöver.

Reservdelar till storkök och monteringsjobb

Vi utför även monteringsjobb och installationer och tillhandahåller reservdelar på marknaden. Som rikstäckande företag med lång erfarenhet av branschen kan vi ge dig både rådgivning och praktisk hjälp anpassat efter just ditt storkök.

Besök oss på Banvägen 9 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Olsgårdsgatan 13C
215 79 Malmö

Svensk Storköksservice i Malmö – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Malmö med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin och storköksutrustning

Krånglar någon maskin i köket? Har diskmaskinen gått sönder? Eller har du storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk Storköksservice i Malmö är er lokalt anpassade storköksexpert. Vi lagar köksmaskiner, utför diskmaskinsreparationer och erbjuder service och hjälp. Vi är pålitliga och snabba. Vår 30-åriga erfarenhet av branschen innebär att du lugnt kan fokusera på din verksamhet medan vi åtgärdar felen.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Malmös kunder, med just de reservdelar du kan behöva. Det enda du behöver göra är att slå en pling till vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge er bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Vi strävar efter att alltid kunna hjälpa inom 24 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna smidigt rulla vidare.

På jakt efter service för Electrolux Professional i Malmö?

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla din utrustning för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera dina gäster i restaurangen medan vi bistår med teknisk service. Vi samarbetar med ledande märken och är extra vassa på service för Electrolux Professional.

Besök oss på Olsgårdsgatan 13 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Moa Martinssons gata 30
603 78 Norrköping

Svensk Storköksservice i Norrköping – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Norrköping och Östergötland med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Snabba reparationer av diskmaskiner

Har diskmaskinen gått sönder? Krånglar någon maskin i köket? Eller har ni storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk Storköksservice i Norrköping hjälper gärna dig. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför reparationer av både diskmaskiner och annan köksutrustning. Vi installerar och monterar storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Norrköpings kunder, med just de reservdelar ni kan behöva. Det enda ni behöver göra är att slå en pling till vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge er bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer vanligtvis redan inom 24 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare som nya.

Electrolux-service i Norrköping

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Vi är en auktoriserad servicepartner som storköksmärkena. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och servera gästerna i restaurangen medan vi ger dig all teknisk service.

Besök oss på Moa Martinsons gata 30 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Vallgatan 52
532 37 Skara

Svensk Storköksservice i Skara – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Skara med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin i Skara

Har diskmaskinen gått sönder? Krånglar någon maskin i köket? Eller har du storköksutrustning som behöver monteras eller servas? Svensk Storköksservice i Skara finns i närheten för att lösa problemet. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi installerar och monterar storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Skaras kunder, med just de reservdelar du kan behöva. Det enda du behöver göra är att ringa vår kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer vanligtvis inom 24 timmar. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare som nya.

Vi erbjuder service för Electrolux Professional i Skara

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera era gäster i restaurangen medan vi bistår er med teknisk service. Vi kan alla slags storköksmaskiner och är extra vassa på service för Electrolux Professional.

Du kan besöka oss på Vallgatan 52 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Gruvgatan 12
931 49 Skellefteå

Svensk Storköksservice i Skellefteå – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Skellefteå med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin och storköksmaskiner

Vi på Svensk Storköksservice i Skellefteå finns i närheten vare sig du behöver hjälp med reparation, installation eller service. Du kan även köpa reservdelar till dina köksmaskiner hos oss. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför snabba och säkra reparationer av både diskmaskiner och annan köksutrustning. I våra moderna servicebilar har vi ett reservdelslager anpassat efter Östersunds kunder. Det enda du behöver göra är att slå en pling till vår rikstäckande kundsupport. Där görs en bedömning av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en passande tid för reparation. Hjälpen anländer oftast redan inom 24 timmar.

Letar du service på Electrolux Professional i Skellefteå?

Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och märkena för att erbjuda dig en heltäckande trygg service. Vi är även specialiserade på service för Electrolux Professional. Att teckna ett serviceavtal är ett klokt sätt att förebygga onödiga kostnader. Genom att regelbundet underhålla maskinerna och utrustningen kan man undvika driftstopp. Som kund hos oss kan vi dessutom erbjuda rådgivning och hjälp. Vi kan rekommendera en säker, ekonomisk storköksutrustning som passar just ditt kök. Vårt mål är att din restaurang ska vara i full gång och toppskick året runt. En bra arbetsmiljö är viktigt för kockar och kallskänkor. Och vi bistår dig med teknisk expertis och service så att du lugnt kan fokusera på verksamheten.

Besök oss på Gruvgatan 12 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Industrivägen 15
171 48 Solna

Svensk Storköksservice i Stockholm – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Stockholm med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi garanterar hjälp inom 24 h och vår målsättning är att lösa problemet vid ett första besök. Är det kris gör vi vårt bästa för att erbjuda dig hjälp på direkten. Våra moderna servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna och verktyg så att vi snabbt kan hjälpa dig på plats. Som kund kan du lita på oss då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Service på Electrolux Professional i Stockholm

Är du på jakt efter service för Electrolux Professional i Stockholmsområdet? Vi samarbetar med alla ledande varumärken inom storkök och är en auktoriserad servicepartner specialiserade på service för Electrolux Professional. Med en regelbunden service håller du alltid ditt storkök i trim. Genom att byta ut förbrukningsmaterial och underhålla maskinerna förebygger du att problem uppstår. Du undviker på så vis dyra reparationskostnader och driftstopp. Teckna ett förmånligt serviceavtal så får du en heltäckande och ekonomiskt lönsam service.

Reservdelar och montering av storkök i Stockholm

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din nya utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Vi erbjuder försäljning av reservdelar och ställer vår kunskap till ditt förfogande. Vi har också möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv så att just ditt storkök blir en välfungerande och lönsam verksamhet.

Besök oss på Industrivägen 15 i Solna eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Trafikgatan 11
856 44 Sundsvall

Svensk Storköksservice i Sundsvall – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Sundsvall med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Behöver du service för Electrolux Professional i Sundsvall?

Vi är en auktoriserad servicepartner till Electrolux Professional och andra ledande märken. Vi ger dig rådgivning och servar din utrustning så att kockar och kallskänkor alltid har en säker arbetsmiljö. Genom att teckna ett serviceavtal får du en heltäckande service. Regelbundna underhåll förebygger fel och minskar onödiga reparationskostnader. Vi kan göra behovsanpassade bedömningar och rekommendera en ergonomisk och ekonomisk utrustning för just ditt kök. Vi erbjuder också installation och montering av storkök.

Snabba reparationer av diskmaskin och vitvaror

Skulle det uppstå problem så erbjuder vi akut jourservice. Vi finns nära till hands med tekniker i området. Våra servicebilar är utrustade med reservdelar och verktyg för att snabbt åtgärda fel. Du når oss på vår rikstäckande kundtjänst. Där kan du dels beställa reservdelar och teckna serviceavtal. Men också få en teknisk bedömning och tid för reparation om din utrustning stannat av eller krånglar. Vi strävar efter att åtgärda felet inom 24 timmar så att din verksamhet inte drabbas.

Med fokus på ditt storkök

Med 30 års erfarenhet av branschen och kunniga tekniker kan du som kund känna dig trygg i kontakten med oss. Vi har vana av alla slags fel som kan uppstå med storköksmaskiner. Hör gärna av dig till oss med frågor kring ditt kök och din utrustning så ser vi till att hjälpa dig.

Besök oss på Trafikgatan 11 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Kardanvägen 36
461 38 Trollhättan

Svensk Storköksservice i Trollhättan – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Trollhättan med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av vitvaror, diskmaskiner och alla slags köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna på lager. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen. Vi jobbar utifrån att kunna hjälpa dig inom 24 timmar.

Electrolux Professioal service i Trollhättan

Behöver du service på Electrolux Professional i Trollhättan? Vi bistår storkök med service och underhåll. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök öppet året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så kan du känna dig trygg över att ditt storkök alltid är i bästa skick.
Vi ger dig en heltäckande service och kontinuerlig support.

Montering och installation av storköksutrustning

Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag anpassat efter kunderna på varje ort. Vi har också möjlighet att ge dig helhetsbedömningar och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning. Vi hjälper dig gärna igång med nya maskiner och ställer vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Kardanvägen 36 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Täktvägen 4
904 40 Umeå

Svensk Storköksservice i Umeå – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Umeå med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi försöker alltid hjälpa inom 24 timmar. Målet är att lösa problemet vid ett första besök. Därför har vi moderna servicebilar och alltid de vanligaste reservdelarna tillgängliga. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Electrolux Professional service i Umeå

Behöver du servicehjälp med service för Electrolux Professional i Umeå? Vi är en auktoriserad servicepartner som samarbetar med flera märken. Vi bistår ditt storkök med allt underhåll du behöver. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så får du kontinuerlig tillsyn och rådgivning. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid är i bästa skick.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig gärna igång med din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag som ställer vår kunnighet till ditt förfogande. Vi har möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning.

Besök oss på Formvägen 16 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Gnistagatan 13
754 54 Uppsala

Svensk Storköksservice i Uppsala – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Uppsala med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Målet är att lösa problemet vid ett första besök och därför har vi moderna servicebilar med de vanligaste reservdelarna tillgängliga. Vi arbetar utifrån att kunna hjälpa dig inom 24 timmar. Som kund kan du lita på vår expertis då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Electrolux service i Uppsala

Behöver du service för Electrolux Professional i Uppsala? Vi finns till hands för att bistå ditt storkök med allt underhåll du behöver. Vi är en auktoriserad servicepartner och erbjuder service inom flera märken. Vi är extra vassa på Electrolux Professional. Att regelbundet serva din utrustning kan bespara dig från onödiga reparationskostnader och driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så behöver du inte oroa dig för något annat än att utveckla din verksamhet. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid är i bästa skick.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig igång med din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Behöver du några reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag med teknisk kunnighet. Vi har möjlighet att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och rekommendera en både ergonomisk och ekonomisk utrustning.

Besök oss på Gnistagatan 13 eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Berglundavägen 12C
702 36 Örebro

Svensk Storköksservice i Örebro – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Örebro med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Letar du efter servicegivare för Electrolux Professional i Örebo?

Vare sig du behöver reaktiv service eller vill ge ditt kök förebyggande underhåll kan vi på Svensk Storköksservice i Örebro hjälpa dig. Vi erbjuder service av flera olika märken. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi erbjuda dig en heltäckande service. Ett behovsanpassat program till fast pris kan förebygga att problem och fel uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på att servera dina gäster medan vi bistår med den tekniska service och support du behöver. Vi ser till att ditt storkök är i bästa skick.

Reparation av diskmaskin

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa service. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Örebro-området och du får en passande tid för reparation. Vi är snabbt på plats så att din verksamhet inte behöver stanna upp. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare igen.

Reservdelar till storkök och montering av utrustning

Vi utför även monteringsjobb och installationer. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av olika märken och maskiner. Kontakta oss gärna om du behöver reservdelar eller teknisk hjälp med storköksutrustningen. Vi är erbjuder professionell rådgivning och ett praktiskt handtag. Vi ser till att ditt kök blir ergonomiskt och ekonomiskt lönsamt.

Besök oss på Berglundavägen 12C eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!

Kolarevägen 10C
831 72 Östersund

Svensk Storköksservice i Östersund – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder? Vi på Svensk Storköksservice är experter på service, reparation och underhåll av storköksutrustning i Östersund med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Electrolux Professional service i Östersund

Svensk Storköksservice i Östersund erbjuder dig en heltäckande service. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional. Genom våra förmånliga avtal skapar du en säker arbetsmiljö i köket och förebygger att fel uppstår. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Det betyder att du kan lita på att vi underhåller ditt kök så att det alltid är i toppskick.

Reparation av diskmaskin och kylskåp

Vi bistår dig – Vare sig diskmaskinen gått sönder eller du behöver reparation av vitvaror, ugn eller annan storköksutrustning. Våra kunniga tekniker kan snabbt befinna sig på plats för att lösa problemet. Vi gör allt för att du ska slippa långa driftstopp. Vi erbjuder snabb hjälp, oftast redan inom ett dygn. På så vis kan du hålla restaurangen öppen medan vi ger dig teknisk service.

Reservdelar till storkök i Östersund

Vi hjälper gärna till med montering och installation av storköksmaskiner. Vi samverkar med de ledande tillverkarna och säljer de reservdelar du kan behöva. Vi har ett lokalt anpassat reservdelslager efter Östersunds kunder. I våra moderna servicebilar har vi alltså alltid de vanligaste delarna tillgängliga så att vi fort kan byta ut de du behöver. Behöver du rådgivning om en säker och hållbar utrustning står vår expertis till ditt förfogande.

Besök oss på Kolarevägen 10C eller ring oss på: 020-51 52 00

Du kan också nå oss på: felanmalan@3s.nu

Välkommen!