Culligan Storkök
Gruvgatan 12
931 49 Skellefteå

Culligan Storkök i Skellefteå – Din storkökspartner

Har du problem med din storköksutrustning? Har din diskmaskin gått sönder? Vi på Culligan Storkök i Skellefteå är en grupp sakkunniga personer på service, reparation och underhåll av storköksutrustning med över 30 år i branschen.

Reparation av diskmaskin och storköksmaskiner

Vi på Culligan Storkök i Skellefteå finns i närheten vare sig du behöver hjälp med reparation, installation eller service. Du kan även köpa reservdelar till dina köksmaskiner hos oss. Vi är experter på storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför kvicka och säkra reparationer av både diskmaskiner och annan köksutrustning. I våra moderna servicebilar har vi ett reservdelslager anpassat efter exakt Skellefteås kunder. Det enda du behöver göra är att slå en signal till vår rikstäckande kundsupport. Där görs en utvärdering av problemet så att vi kan ge dig bästa möjliga support. Uppdraget skickas sedan till en tekniker som befinner sig i närheten och vi bokar en lämplig tid för reparation. Hjälpen anländer oftast redan inom 24 timmar.

Letar du service för storkök i Skellefteå?

Vi arbetar tillsammans med de ledande tillverkarna och märkena för att erbjuda dig en heltäckande service. Att teckna ett serviceavtal är ett klokt sätt att förebygga onödiga kostnader. Genom att regelbundet underhålla maskinerna och utrustningen kan man kringgå driftstopp. Som kund hos oss kan vi dessutom erbjuda rådgivning och hjälp. Vi kan rekommendera en säker och ekonomiskt lönsam storköksutrustning som passar ditt specifika kök. Vårt mål är att din restaurang ska vara i full gång och toppskick året runt. En bra arbetsmiljö är viktigt för kockar, kallskänkor och annan personal. Vi finns alltid där för dig med teknisk expertis och service så att du ostört kan fokusera på din verksamhet istället.