Vi levererar, och installerar

Leverans & installation

Känner du press att komma igång till premiärdatumet? Vi ordnar deadlines för leverans och installation, – på ett säkert och korrekt sätt.

Från beställning till fungerande maskin på plats

Vi supportar dig från början till slut. Orderläggning, logistik, installation och testkörning – vi är där för att se till att du får ut det mesta av utrustningen som du investerar i.

Det är det som gör den stora skillnaden i att anlita en komplett tjänsteleverantör, jämfört med att dela upp tjänsterna mellan försäljningskanaler, installatörer och servicebolag. Vi är en ”one stop solution” som opererar från Haparanda till Malmö.

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.