Tjänster
Tjänster

Vi är en komplett storkökspartner

Två företag blir ett

Sedan november 2021 har vi slagit oss samman med Dalux AB och blir en ännu starkare storköksleverantör.

Läs om våra styrkor och unika erbjudanden här: www.3s.nu/storkok

Vi står stadigt i vårt partnererbjudande

Oavsett vad du behöver hjälp med i ditt storkök kan vi hjälpa till – nästan oavsett var i Sverige du befinner dig. Svensk Storköksservice finns från Haparanda till Malmö.

Vi har haft en tydlig målbild att vara en komplett tjänsteleverantör för dig och ditt storkök och har därför delat upp vårt erbjudande i några enkla, tydliga steg.

  1. Planering och projektering
  2. Försäljning av storköksutrustning
  3. Installation och uppstart
  4. Förebyggande underhåll
  5. Felavhjälpande service
  6. Långtidsverkande UV-sanering

Planering och projektering

Vi kan hjälpa dig med planering och projektering av ditt nya storkök, likväl som vi kan stå till tjänst och komma med goda råd och idéer när du behöver utöka din verksamhet, eller uppdatera en föråldrad maskinpark.

Dimensionering, ritningar, logistik, kapacitet, driftsekonomi och placering är några av de saker som ibland glöms bort i alla stora val inför en nyetablering.

Försäljning av storköksutrustning

Med lång erfarenhet och framförallt en mycket god insikt i hur ett kök används och slits, kan vi ge dig råden som få andra på marknaden kan ge. Med vår djuplodande kunskap är vi ditt tryggaste val av storköksleverantör.

Vi ger dig råd på vägen och kan också svara direkt på privata, statliga och kommunala upphandlingar.

Installation och uppstart

Vi supportar dig från början till slut. Orderläggning, logistik, installation och testkörning – vi är där för att se till att du får ut det mesta av utrustningen som du investerar i.

Det är det som gör den stora skillnaden i att anlita en komplett tjänsteleverantör, jämfört med att dela upp tjänsterna mellan försäljningskanaler, installatörer och servicebolag. Vi är en ”one stop solution” som opererar från Haparanda till Malmö.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande underhåll kan du som driftansvarig spara tiotusentals kronor per år genom att undvika haveri och otrevliga överraskningar.

Vi går igenom din maskinpark och graderar varje maskin på en skala där du enkelt kan ta ställning till om du vill öka serviceintervallen, göra en engångsservice eller helt enkelt uppgradera enheten. På detta sätt undviken du stillastående kök till följd av kostsamma reparationer.

Felavhjälpande service

Skulle olyckan vara framme är felavhjälpande service ändå en av våra starkaste fördelar. Med rätt kompetens, verktyg och utbildning är vi snabbt på plats och har alltid som målbild att få köket funktionellt på så kort tid som möjligt.

Vi kan hjälpa dig med märkesoberoende service och har självklart certifikaten som backar upp vår kompetens i form av t.ex. Heta arbeten, El och VVS.

Långtidsverkande UV-sanering

Som en högaktuell nyhet i vårt tjänsteutbud kan vi nu erbjuda långtidsverkande sanering med UV-ljus, som effektivt tar bort bakterier, tillväxt och dålig smak/doft överallt i ditt storkök.

Tillredningsytor, kylrum och soprum – det finns alltid tillfällen då en effektiv UV-sanering kommer till sin rätt.

Telefonservice dygnet runt

Vår kundtjänst är öppen dygnet runt. På dagtid bemannas den av vår duktiga kundtjänst-personal som hjälper dig att få rätt service och underhåll bokat direkt i telefon. På kvällar och helger får du personlig hjälp att göra din felanmälan, och nästkommande vardag fördelas jobbet till en tekniker i ditt närområde.

Har du ett serviceavtal reglerar det även eventuell jour-hantering. Prata gärna mer med oss om serviceavtal.

Förebyggande underhåll av maskiner

Att förekomma problem är en oslagbar modell för en fungerande driftekonomi. Regelbundet underhåll och byte av förbrukningsmaterial gör risken mindre för jobbiga stopp och dyrbara störningar.

Maskiner som fungerar på rätt sätt är också en viktig arbetsmiljöfråga. Vi vill gärna vara ditt förstaval som partner för förebyggande underhåll!

Ökad trygghet till fast pris

Ett serviceavtal ger trygghet. Service och underhåll till fast pris! Till fast pris servar vi maskiner och utrustning efter dina behov. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om allt medan du fokuserar på att planera och utveckla verksamheten.