Tjänster
Tjänster

Storköksservice – underhåll och reparation

Telefonservice dygnet runt

Vår kundtjänst är öppen dygnet runt. På dagtid bemannas den av vår duktiga kundtjänst-personal som hjälper dig att få rätt service och underhåll bokat direkt i telefon. På kvällar och helger får du personlig hjälp att göra din felanmälan, och nästkommande vardag fördelas jobbet till en tekniker i ditt närområde. Har du ett serviceavtal reglerar det även eventuell jour-hantering. Prata gärna mer med oss om serviceavtal.

Förebyggande underhåll av maskiner

Att förekomma problem är en oslagbar modell för en fungerande driftekonomi. Regelbundet underhåll och byte av förbrukningsmaterial gör risken mindre för jobbiga stopp och dyrbara störningar. Maskiner som fungerar på rätt sätt är också en viktig arbetsmiljöfråga. Vi vill gärna vara ditt förstaval som partner för förebyggande underhåll!

Ökad trygghet till fast pris

Ett serviceavtal ger trygghet. Service och underhåll till fast pris! Till fast pris servar vi maskiner och utrustning efter dina behov. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om allt medan du fokuserar på att planera och utveckla verksamheten.