Den platta grunden i alla projekt

Ritningar

Utan korrekta underlag för ritningar kan ditt drömprojekt misslyckas fatalt. Culligan Storkök har en egen avdelning som jobbar med CAD och ritningar, redo att ge ditt projekt den bästa starten.

Rätt på papperet, och skärmen

Ditt projekt kommer inte långt utan korrekta ritningar. Eller, förhoppningsvis kommer ni inte så långt innan ni inser att ritningarna innehåller fel. Vi har lång erfarenhet av att skapa professionella ritningar där vi har tänkt på allt.

Har du inte uppdaterade ritningar över din nuvarande byggnad, eller saknar du dem helt och hållet? Vi kan hjälpa till med även den biten.

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.