Anmäl & beställ

Ett telefonnummer – dygnet runt!

För att ge dig ännu bättre service har vi ett rikstäckande telefonnummer till kundtjänst. Ring oss så hjälper vi dig med service, rådgivning och beställning av reservdelar och tillbehör.

Behöver du …

… hjälp med att köpa en produkt eller tillbehör?

Vi kan erbjuda ett fullskaligt sortiment av storköksutrustning, tillbehör och förbrukningsartiklar från marknadens ledande varumärken. Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal, där vi berättar mer om vad vi kan hjälpa till med.

Använd formuläret på länken nedan eller mejla info@3s.nu

… hjälp med reparation?

Behöver du hjälp med att laga en trasig produkt? Här beställer du service eller anmäler fel. Vi servar och reparerar de flesta på marknaden förekommande produkterna.

Använd formuläret på länken nedan eller skriv ett mejl till felanmalan@3s.nu

… ett serviceavtal?

Ett serviceavtal med oss ger dig trygghet och lugn. Vi underhåller maskinparken kontinuerligt till ett fast årspris. Uppstår det akuta fel kan vi åtgärda detta till förmånligt pris. Du sköter verksamheten – vi sköter maskinerna.

… reservdelar?

Beställ dina reservdelar, förbrukningsmaterial och tillbehör av oss. Detta gör du via Resab och vi har originalreservdelar till Electrolux Professional, Zanussi Professional, DITO och Molteni. Beställ reservdelar till ditt storkök via länken nedan.