Innan du får ett oönskat avbrott

Före­byggande underhåll

Vill du se till att din verksamhet rullar på, dag efter dag, år efter år? Förebyggande service och underhåll är hemligheten bakom en säker drift.

Spara pengar med en välservad maskinpark

Med förebyggande underhåll kan du som driftansvarig spara tiotusentals kronor per år genom att undvika haveri och otrevliga överraskningar.

Vi går igenom din maskinpark och graderar varje maskin på en skala där du enkelt kan ta ställning till om du vill öka serviceintervallen, göra en engångsservice eller helt enkelt uppgradera enheten. På detta sätt undviker du stillastående kök till följd av kostsamma reparationer.

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.