Vad är problemet?

Reparation & felsökning

Våra erfarna tekniker är både kunniga och har servicebilarna fyllda med materiel för att snabbt kunna felsöka på plats. Ofta kan du få ett åtgärdsförslag redan samma dag.

Ta det lugnt, vi åtgärdar felet

Skulle olyckan vara framme är felavhjälpande service ändå en av våra starkaste fördelar. Med rätt kompetens, verktyg och utbildning är vi snabbt på plats och har alltid som målbild att få köket funktionellt på så kort tid som möjligt.

Vi kan hjälpa dig med märkesoberoende service och har självklart certifikaten som backar upp vår kompetens i form av t.ex. Heta arbeten, El och VVS.

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.