Culligan Storkök
Kolarevägen 10C
831 72 Östersund

Culligan Storkök i Östersund – Din storkökspartner

Är din diskmaskinen ur funktion? Har du strul och problem med din storköksutrustning? Vi på Culligan Storkök i Östersund är framstående experter på reparation, upprustning och service av storköksutrustning med över 30 långa år i branschen.

Storköksservice service i Östersund

Culligan Storkök i Östersund erbjuder dig en heltäckande support. Genom våra gynnsamma avtal skapar du en säker arbetsmiljö i köket och förhindrar att fel uppstår. Vi är experter på storkök efter att ha ägnat över 30 år i branschen. Du kan lita på att vi underhåller ditt kök så att det alltid håller ett enastående skick.

Reparation av diskmaskin och kylskåp

Vi assisterar dig – Vare sig diskmaskinen gått sönder eller du behöver reparera vitvaror, ugn eller annan  storköksutrustning. Våra kunniga tekniker kan snabbt befinna sig på plats för att lösa dina problem. Vi gör allt vi kan för att du ska undgå långa driftstopp. Vi erbjuder snabb hjälp, vanligtvis redan inom ett dygn. På så vis kan du hålla restaurangen öppen medan vi ger dig teknisk service.

Reservdelar till storkök i Östersund

Vi hjälper gärna till med montering och installation av storköksmaskiner. Vi samverkar med de ledande tillverkarna och säljer de reservdelar du kan ha behov av. Vi har ett lokalt reservdelslager som är anpassat efter Östersunds kunder. I våra moderna servicebilar har vi alltså alltid de vanligaste delarna tillgängliga så att vi så fort som möjligt kan fixa det du behöver hjälp med. Behöver du rådgivning om säker och hållbar utrustning står våra kunskaper alltid till ditt förfogande.