Culligan Storkök
Moa Martinssons gata 30
603 78 Norrköping

Culligan Storkök i Norrköping – Din storkökspartner

Besvärligheter med storköksutrustningen? Är din diskmaskin ur funktion? Vi på Culligan Storkök i Norrköping är mästare på skötsel, reparation och underhåll av storköksutrustning. Vi är speciellt duktiga på service för Electrolux Professional.

Snabba reparationer av diskmaskiner

Har er diskmaskin gått sönder? Krånglar någon maskin i köket? Har ni storköksutrustning som behöver sättas ihop eller servas? Culligan Storkök i Norrköping hjälper gladeligen dig. Vi är specialister på storkök med flera års erfarenhet av branschen. Vi utför lagningar av både diskmaskiner och annan köksutrustning. Vi installerar samt sätter ihop storkök och åtgärdar snabbt felaktigheter som uppkommer.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Norrköpings kunder, med just de reservdelar ni kan tänkas behöva. Ni behöver bara slå en signal till vår kundsupport. Där görs en granskning av problemet så att vi kan ge er bästa tänkbara service. Uppdraget överlämnas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi kommer överens om en passande tid för reparation. Hjälpen anländer oftast redan inom 24 timmar. När felet är åtgärdat kan era maskiner rulla vidare som nya.

Electrolux-service i Norrköping

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Vi är en auktoriserad servicepartner till storköksmärkena och är ytterst skickliga på service för Electrolux Professional. Som kund hos oss behöver du inte vara orolig för något, utan kan fokusera på verksamheten och uppassa gästerna i restaurangen medan vi ger dig all teknisk service.