Culligan Storkök
Von Utfallsgatan 16C
415 05 Göteborg

Culligan Storkök i Göteborg – Din storkökspartner

Svårigheter med storköksutrustningen? Har diskmaskinen slutat fungera? Vi på Culligan Storkök är extremt skickliga på service, reparation och skötsel av storköksutrustning i Göteborg med mer än 30 års erfarenhet.

Behöver du service på din storköksutrustning i Göteborg?

Vi erbjuder dig avtal där du tryggt kan förlita dig på vår regelbundna service. Att underhålla storköket genom byten av förbrukningsmaterial och service av maskinerna kan bespara verksamheten från onödiga utgifter. Vill du undvika jobbiga stopp och dyrbara störningar är alltså ett serviceavtal att rekommendera. Vi samarbetar med samtliga ledande varumärken.

Snabb reparation av diskmaskin och kyl

Om fel skulle uppstå med din  storköksutrustning kan vi snabbt vara på plats för att felsöka och åtgärda dessa. Vi har lång erfarenhet av branschen och skickliga tekniker. När du ringer vår kundtjänst får du en tid för felsökning och reparation. Vi arbetar efter att alltid kunna erbjuda hjälp inom 24h. Vi ser till att hålla din restaurang öppen. Medan vi tar hand om maskinerna kan du fokusera på det du behöver.

Reservdelar till storkök och installation

Har du en ny maskin som ska på plats? Vi hjälper dig gärna igång då vi är kunniga inom montering och installation. Du kan också beställa reservdelar genom oss och få teknisk hjälp med din storköksutrustning. Vår expertis står till ditt förfogande. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi rekommendera storköksutrustning anpassat efter ditt kök. Vi ser till att kockar och kallskänkor får en säker arbetsmiljö och att din verksamhet blir lönsam.