Culligan Storkök
Sörmarksgatan 199
507 52 Borås

Culligan Storkök i Borås – Din storkökspartner

Problem med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder?
Vi på Culligan Storkök i Borås är experter på service,
reparation och underhåll av storköksutrustning med över 30 års
erfarenhet. 

Reparation av kyl och vitvaror i Borås

Behöver du reparation av kylskåp och vitvaror? Har diskmaskinen gått sönder? Eller har du storköksutrustning som behöver komma på plats? Culligan Storkök i Borås finns i närheten för att lösa problemet. Vi är kunniga inom storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför reparationer av all slags köksutrustning. Vi installerar och monterar även storkök och åtgärdar snabbt fel som kan uppstå.

Vi är dessutom lokalt anpassade efter Borås kunder, med just de reservdelar ni kan behöva. Hör av dig till vår kundsupport så anländer hjälpen inom 24 timmar. Vid kris garanterar vi hjälp inom 2 timmar. Vi har tekniker i området som är redo att hjälpa dig för att du ska kunna hålla igång ditt storkök.

Specialiserade på service av storköksutrustning i Borås

Vi kan erbjuda dig en heltäckande service. Genom våra förmånliga serviceavtal finns möjlighet att regelbundet underhålla utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något. Du kan fokusera på att utveckla verksamheten och att servera gästerna i restaurangen medan vi bistår med teknisk service. Vi är måna om att din utrustning alltid hålls fräsch och i toppskick. Det är viktigt både för en säker arbetsmiljö och för att din verksamhet ska bli lönsam. Vill du ha rådgivning och rekommendationer är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ställer vår expertis till ditt förfogande.