Culligan Storkök
Libro Ringväg 31C
752 28 Uppsala

Culligan Storkök i Uppsala – Din storkökspartner

Har du besvär med storköksutrustningen? Har diskmaskinen gått sönder och slutat fungera? Culligan Storkök i Uppsala är ytterst rutinerade i allt som innebär service, reparation och underhåll av storköksutrustning med mer än 30 års lärdom.

Reparation av vitvaror och diskmaskin i Uppsala

Har din diskmaskin, kylskåp eller ugn slutat att fungera? Kanske krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi siktar alltid på att lösa ditt problem vid vårt första besök. För att göra detta har vi de senaste servicebilarna och de mest förekommande reservdelarna nära till hands. Vi arbetar alltid utifrån att kunna hjälpa dig inom en period på 24 timmar. Efter över 30 år av branschen kan du som kund känna dig 100 % säker när du anlitar oss.

Service av storkök i Uppsala

Är du i behov av service för storkök i Uppsala? Vi finns alltid nära till hands för att bistå ditt storkök med all service du behöver. Vi är en auktoriserad servicepartner och erbjuder stöd inom flera märken. Att regelbundet förvalta din utrustning kan bespara dig från onödiga reparationskostnader och plötsliga avbrott. Vi håller ditt kök i rörelse året runt. När du tecknar ett förmånligt serviceavtal med oss så slipper du tänka på något annat än att utveckla din verksamhet. Vi ger dig en heltäckande support så att ditt storkök alltid är i toppskick.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig att sätta igång din verksamhet och får din utrustning på plats. Vi har stor kunskap om storkök och samarbetar med många av de ledande producenterna. Är du ute efter reservdelar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ett rikstäckande serviceföretag med bred teknisk kunskap.