Culligan Storkök
Garvaregatan 7A
791 70 Falun

Culligan Storkök i Falun – Din storkökspartner

Har du bekymmer med storköksutrustningen? Har diskmaskinen slutat att fungera? Vi på Culligan Storkök i Falun är högst kunniga på service, reparation och underhåll av storköksutrustning med över 30 års erfarenhet. Extra vassa är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av kyl och vitvaror i Falun

Behöver du reparation av kylskåp och vitvaror? Har diskmaskinen gått sönder? Eller har du storköksutrustning som behöver komma på plats? Culligan Storkök i Falun finns i ditt närområde för att lösa dina problem. Vi är kunniga inom storkök med många års erfarenhet av branschen. Vi utför reparationer av alla typer av köksutrustning. Vi installerar och monterar även storkök och åtgärdar genast fel som kan förekomma.

Vi är därutöver lokalt anpassade efter Faluns kunder, med exakt de reservdelar som ni kan behöva. Du kan höra av dig till vår kundsupport så anländer hjälp inom 24 timmar. Vid nödläge garanterar vi hjälp inom 2 timmar. Vi har tekniker i närområdet som är redo att hjälpa dig för att du ska kunna hålla igång ditt storkök.

Specialiserade på service för Electrolux Professional i Falun

Vi kan erbjuda dig en fullständig service. Vi är extra vassa på produkter från Electrolux Professional. Genom våra förmånliga serviceavtal finns möjlighet att regelbundet serva utrustningen för att förebygga att problem uppstår. Som kund hos oss behöver du inte vara oroad för något. Du kan lägga ditt fokus på att utveckla verksamheten och att servera gästerna i restaurangen medan vi tar hand om det tekniska. Vi är måna om att din utrustning alltid hålls fräsch och i högsta skick. Det är viktigt både för en säker arbetsmiljö och för att din verksamhet ska bli lönsam. Vill du ha rådgivning och rekommendationer är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ställer vår expertis till ditt åtnjutande.