Culligan Storkök
Banvägen 9
973 46 Luleå

Culligan Storkök i Luleå – Din storkökspartner

Har du irriterande problem med din storköksutrustning? Är din diskmaskin trasig? Vi på Culligan Storkök i Luleå är sakkunniga på service, reparation och underhåll av storköksutrustning med mer än 30 års erfarenhet. Vi är i synnerhet bra på service för Electrolux Professional.

Experter på storkök och service för Electrolux Professional i Luleå

Vare sig du behöver akut jourhjälp eller vill ta hand om ditt kök med regelbunden service kan vi på Culligan Storkök i Luleå hjälpa dig. Vi är experter på storkök med 30 års erfarenhet av branschen. Våra fördelaktiga serviceavtal inom ledande märken som Electrolux Professional erbjuder dig en heltäckande service. Tecknar du ett sådant avtal förebygger du bekymmer och undviker onödiga reparationskostnader. Vi ser till att ditt storkök är i bästa skick och att verksamheten alltid kan hålla öppet.

Reparation av diskmaskin i Luleå-trakten

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. I våra moderna servicebilar finns de reservdelar du kan behöva. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi tar itu med problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert. Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa service. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Luleå-området och du får en passande tid för reparation. När felet är åtgärdat kan maskinerna rulla vidare igen. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på
att servera dina gäster medan vi bistår med den tekniska support du behöver.

Reservdelar till storkök och monteringsjobb

Vi utför även monteringsjobb och installationer och tillhandahåller reservdelar på marknaden. Som rikstäckande företag med lång erfarenhet av branschen kan vi ge dig både rådgivning och praktisk hjälp anpassat efter ditt specifika storkök.