Svensk Storköksservice
c/o Culligan
Hammarbacken 12
191 49 Sollentuna

Svensk Storköksservice i Stockholm – Din storkökspartner

Trubbel eller trassel med storköksutrustningen? Har diskmaskinen slutat fungera? Vi på Svensk Storköksservice i Stockholm har personal som är experter på allt som har med service, reparation och underhåll av storköksutrustning att göra. Vi har en branschvana på över 30 år. Vi är framförallt kunniga och skickliga på service för Electrolux Professional.

Reparation av vitvaror och diskmaskin

Har din diskmaskin, kylskåp eller ugn gått sönder? Eller krånglar någon storköksutrustning? Vi utför snabba reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi garanterar hjälp inom 24 timmar och vår målsättning är att lösa problemet vid ett första besök. Är det ett nödläge gör vi vårt bästa för att erbjuda dig hjälp på momangen. Våra moderna servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna och verktyg så att vi snabbt kan hjälpa dig på plats. Som kund kan du ha förtroende för oss då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Service på Electrolux Professional i Stockholm

Är du på jakt efter service för Electrolux Professional i Stockholmsområdet? Vi samarbetar med alla ledande varumärken inom storkök och är en legitimerad  servicepartner specialiserade på service för Electrolux Professional. Med en regelbunden service håller du alltid ditt storkök i prima skick. Genom att byta ut förbrukningsmaterial och underhålla maskinerna förebygger du att problem uppstår. Du undviker alltså på detta vis att dyra reparationskostnader och driftstopp uppstår. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss, så får du en heltäckande och ekonomiskt lönsam service.

Reservdelar och montering av storkök i Stockholm

Vi hjälper till med att starta upp din verksamhet och får din nya utrustning på plats. Vi kan storkök och samarbetar med de ledande tillverkarna. Vi erbjuder försäljning av reservdelar och ställer vår kunskap till ditt förfogande. Vi har också möjlighet att ge dig omdömen med ett helhetsperspektiv så att just ditt storkök blir en verksamhet som är lönsam och funktionell.