Culligan Storkök
Olsgårdsgatan 13C
215 79 Malmö

Culligan Storkök i Malmö – Din storkökspartner

Problem med utrustningen i storköket? Är din diskmaskin trasig? Vi på Culligan Storkök i Malmö erbjuder  förstklassig service, reparation och underhåll av  storköksutrustning med över 30 års erfarenhet av branschen. Särskilt kunniga är vi på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin och storköksutrustning

Krånglar någon maskin i köket? Har din diskmaskinen slutat fungera? Eller har du storköksutrustning som behöver installeras eller servas? Culligan Storkök i Malmö är er lokalt anpassade storköksexpert. Vi lagar köksmaskiner, reparerar diskmaskiner och erbjuder service och hjälp. Vi är pålitliga och snabba. Vår 30-åriga erfarenhet av branschen innebär att du lugnt kan fokusera på din verksamhet medan vi åtgärdar felen.

Vi servar hela Skåne och Blekinge!

Vi är för övrigt lokalt justerade efter Malmös kunder och har tillgång till alla reservdelar du kan vara i behov av. Det enda du behöver göra är att höra av dig till vår kundsupport. Där görs en granskning av problemet så att vi kan ge er bästa möjliga service. Arbetet skickas därefter till en tekniker som befinner sig i området och vi bokar en läglig tid för reparation. Vår kompetens och räckvidd sträcker sig dock långt utanför stadsgränsen! Vi servar hela Skåne och Blekinge och vårt mål är att alltid kunna hjälpa er inom 24 timmar. När vi har åtgärdat vad som var fel kan era maskiner fungera som vanligt igen.

På jakt efter service för Electrolux Professional i Malmö?

Genom våra förmånliga serviceavtal finns också möjlighet att kontinuerligt serva din utrustning för att förebygga att komplikationer uppstår. Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för något utan kan fokusera på verksamheten och att servera dina gäster i restaurangen medan vi står till tjänst med all teknisk service. Vi samarbetar med ledande märken och är särskilt kunniga på service för Electrolux Professional.