Culligan Storkök
Berglundavägen 12C
702 36 Örebro

Culligan Storkök i Örebro – Din storkökspartner

Har du storköksutrustning som är obrukbar? Har din diskmaskin blivit oanvändbar? Culligan Storkök i Örebro består av ett gäng experter som är extremt skickliga på service, reparation och underhållning av storköksutrustning. Med över 30 år i branschen är vi proffs på service för Electrolux Professional.

Letar du efter servicegivare för Electrolux Professional i
Örebo?

Vare sig du behöver responsiv service eller vill ge ditt kök förebyggande underhåll kan vi på Culligan Storkök i Örebro hjälpa dig. Vi erbjuder service av flera olika populära varumärken. Särskilt bra är vi på service av Electrolux Professional. Med 30 års erfarenhet av branschen kan vi erbjuda dig en heltäckande service. Ett behovsanpassat program till ett fast pris kan förebygga att problem och besvär förekommer. Som kund hos oss behöver du inte stressa upp dig över något, utan kan fokusera på att servera dina gäster. Detta medan vi finns där med den tekniska service och support som du är i behov av. Vi ser till att ditt storkök alltid är i ett utmärkt tillstånd.

Reparation av diskmaskin

Vi fixar trasiga diskmaskiner och problem med storköksutrustningen. Hör av dig till vår rikstäckande kundsupport så gör vi en bedömning av problemet för att ge dig bästa möjliga hjälpen. Vi skickar därefter uppdraget till vår tekniker som befinner sig i Örebro-området och du får en lämplig tid för reparation. Vi är skyndsamt ute på plats så att din verksamhet inte behöver bromsa upp. När felet är åtgärdat kan maskinerna fungera som de ska igen.

Reservdelar till storkök och montering av utrustning

Vi sysslar även med monteringsjobb och installationer. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av olika märken och maskiner. Kontakta oss omgående om du är i behov av reservdelar eller behöver teknisk hjälp med din storköksutrustning. Vi erbjuder professionell rådgivning och ett praktiskt handtag. Vi ser till att ditt kök är ergonomiskt justerat för din personal.