Culligan Storkök
Täktvägen 4
904 40 Röbäck

Culligan Storkök i Umeå – Din storkökspartner

Har du mackel med storköksutrustningen? Är diskmaskinen fördärvad? Vi på Culligan Storkök i Umeå är experter inom reparation, underhåll och service. Vi har hela 30 års rutin av att arbeta i denna bransch och av den orsaken är vi särskilt bra på service för Electrolux Professional.

Reparation av diskmaskin och andra vitvaror

Har diskmaskinen, kylskåpet eller ugnen slutat fungera? Strular och krånglar din storköksutrustning? Vi utför raska reparationer av alla slags köksmaskiner. Vi försöker alltid lösa dina problem inom 24 timmar. Vårt mål är att försöka lösa situationen så snart som vid första besöket. Vi har sprillans nya servicebilar med den modernaste utrustningen och reservdelarna. Som kund hos oss kan du lita på att vi är en grupp av experter, då vi har över 30 års erfarenhet av branschen.

Electrolux Professional service i Umeå

Behöver du stöd och hjälp med service för Electrolux Professional i Umeå? Vi är en auktoriserad servicepartner som samarbetar med flera av de största märkena. Vi supportar ditt storkök med allt underhåll du kan tänkas behöva. Att regelbundet utföra service på din utrustning kan bespara dig meningslösa reparationskostnader och  driftstopp. Vi håller ditt kök igång året runt. Teckna ett förmånligt serviceavtal med oss så får du fortlöpande tillsyn och rådgivning. Vi ger dig en heltäckande service så att ditt storkök alltid kan vara i ett fläckfritt tillstånd.

Installation och montering av storköksutrustning

Vi hjälper dig gärna att komma igång med din verksamhet och får den utrustning som du behöver ut på plats. Vi kan allt om storkök och arbetar nära tillsammans med de ledande varumärkena. Behöver du några reservdelar kan du alltid kontakta oss när du behöver det. Vi är ett nationellt serviceföretag som ställer vår kunskap till ditt förfogande. Vi har chansen att ge dig bedömningar med ett helhetsperspektiv och kan tipsa om både ergonomisk och  ekonomisk utrustning.