Culligan Storkök
Bidevindsgatan 3
652 21 Karlstad

Culligan Storkök i Karlstad – Din storkökspartner

Besvär med din storköksutrustning? Är diskmaskinen ur funktion? Vi på Culligan Storkök i Karlstad är ytterst kunniga på service, lagning och tillsyn av storköksutrustning med över 30 års erfarenhet. Särskilt vassa är vi på underhåll av Electrolux Professional.

Behöver du service för Electrolux Professional i Karlstad?

Vi kan erbjuda dig förmånliga serviceavtal inom flera märken och är specialiserade på service för Electrolux Professional. En regelbunden service av utrustningen ger en säkrare arbetsmiljö. Det är dessutom lönsamt eftersom underhåll och byte av förbrukningsmaterial minskar risken för besvärliga stopp och dyrbara störningar. Vi servar maskiner och utrustning till ett fast pris efter dina behov. Som kund hos oss kan du fokusera på dina gäster medan vi ger all teknisk service.

Reparation av diskmaskin och storköksutrustning

Har diskmaskinen gått sönder? Behöver du reparation av maskiner och utrustning som krånglar eller stannat av? Vi samarbetar med de ledande tillverkarna och har stor vana av alla slags driftstopp som kan uppstå med storköksmaskiner. Vi åtgärdar problemet åt dig. Tryggt, snabbt och säkert. Vi är utöver det lokalt anpassade efter Karlstads kunder. I våra moderna servicebilar finns alltid de vanligaste reservdelarna som du kan tänkas behöva. Hör av dig till vår kundsupport så gör vi en bedömning av dina besvär. Vi gör allt som går för att ge dig bästa möjliga service. Uppdraget skickas därefter direkt till en operatör som uppehåller sig i området och du får en lämplig tid för reparation. Hjälpen kommer fram inom 24 timmar.

Har du storköksutrustning som behöver monteras och installeras? Söker du reservdelar? Eller har du andra frågor och funderingar kring storkök? Tveka inte att höra av dig till oss. Culligan Storkök i Karlstad kan allt inom storkök. Vi ger dig gärna rådgivning och hjälper dig praktiskt.