Culligan Storkök
Trafikgatan 11
856 44 Sundsvall

Culligan Storkök i Sundsvall – Din storkökspartner

Störningsmoment med storköksutrustningen? Har diskmaskinen slutat att fungera? Vi på Culligan Storkök i Sundsvall har högtstående expertis när det gäller service, reparation och underhåll av storköksutrustning med erfarenhet på över 30 år i branschen.

Behöver du service av storkök i Sundsvall?

Vi är en kunnig servicepartner för en rad dominerande varumärken. Vi ger dig handledning och servar din utrustning så att kockar och kallskänkor alltid har en säker arbetsmiljö. Genom att teckna ett serviceavtal tillsammans med oss får du en heltäckande service. Regelbundna underhåll förebygger fel och minskar onödiga reparationskostnader. Vi kan verkställa behovsanpassade utvärderingar och rekommendera en  ergonomisk och ekonomisk utrustning för just ditt kök. Vi erbjuder likväl installation och montering av storkök.

Snabba reparationer av diskmaskin och vitvaror

Skulle det uppstå problem så erbjuder vi akut jourservice. Vi finns nära till hands med tekniker i ditt område. Våra servicebilar är utrustade med reservdelar och verktyg för att snabbt åtgärda oriktigheter. Du når oss på vår rikstäckande kundtjänst. Där kan du dels beställa reservdelar och teckna serviceavtal. Men också få en teknisk bedömning och tid för reparation om din utrustning stannat av eller strular. Vi strävar efter att åtgärda felet inom 24 timmar så att din verksamhet inte drabbas.

Med fokus på ditt storkök

Med 30 års erfarenhet av branschen och med kunniga tekniker kan du som kund känna dig trygg när du kommer i kontakt med oss. Vi har stor vana av alla slags fel som kan uppstå med storköksmaskiner. Hör gärna av dig till oss med frågor kring ditt kök och din utrustning så ser vi till att hjälpa dig.