Dalux logo

3S förvärvar Dalux

Svensk Storköksservice AB is in a relationship with Dalux AB

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi den 29 oktober 2021 undertecknade förvärvsavtalet mellan Svensk Storköksservice AB (sedan mars 2024 ”Culligan Storkök AB”) och Dalux AB. Samtliga delägare i Dalux arbetar kvar vilket inte minst borgar för fortsatt trygghet, expertis och stabilitet i den hopslagna verksamheten.

Förvärvet är ytterligare ett viktigt steg vi tar mot målet att bli Sveriges största säljbolag inom storköksbranschen, en position som gör oss till en ännu mer attraktiv aktör eftersom vi redan är störst inom service- och eftermarknad i riket.

3S och Dalux är båda framgångsrika företag i branschen där 3S har haft sitt primära fokus på eftermarknaden med service och reparation, och Dalux inom försäljning av storköksutrustning och tillbehör.

> Läs pressreleasen i sin helhet här (engelska)

> Ladda ner informationsbrevet till våra kunder och leverantörer (svenska)

Våra tjänster

Vi är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning och är med dig redan från start med ditt projekt – helt enkelt din partner för allt inom storkök. Klicka på någon av tjänsterna nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt storköksprojekt.

Planering & projektering

God planering är A och O för ett lyckat projekt. Vi hjälper dig med allt som har med ditt storkök att göra. Från start till mål.

Ritningar

Hjärtat i varje planering och produktion bygger på bra ritningsunderlag. Med egen avdelning för ritningar och CAD är vi redo att hjälpa dig framåt.

Försäljning & reservdelar

Vi står på stadiga ben som din marknadsledande försäljningspartner, oavsett om det är ett komplett kök, reservdelar eller förbrukningsartiklar.

Leverans & installation

En väl utförd leverans och installation är viktigt för att hålla deadline, men också sett till säkerhet och dokumentation.

Reparation & felsökning

Med välutrustade servicebilar och hög kompetens klarar vi att felsöka på plats, ofta med ett åtgärdsförslag samma dag.

Förebyggande underhåll

Med förebyggande service och underhåll kan du undvika haveri och otrevliga överraskningar.